Website en webhosting

Jij wilt natuurlijk jouw bedrijf laten groeien. Een website is daar een geschikte online oplossing voor. Jouw website moet daarnaast ook snel zijn. Speciaal daarvoor is webhosting van Jellow Media.

Waarom een website

Jij wilt natuurlijk jouw onderneming laten groeien. Omzet vergroten, meer klanten aantrekken, online goed vindbaar zijn én stiekem de concurrentie jaloers maken. Dan kan een website een geschikte optie zijn. Jellow media gaat samen met jouw aan de slag om jouw eigen website realiseren. Bij ons koop je geen website. Wij gaan samen jouw website maken, speciaal naar jouw wensen. Dit bespaart veel toekomstige kosten. Omdat wij naast websites ook expertise hebben op het gebied van design, media en online reclame zorgen wij voor precies de goede combinatie! Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: jouw eigen onderneming.

Betaalbare website

Als ondernemer heb je al genoeg kosten. Je wilt geen onduidelijke prijsopgave of vage offertes. Bij Jellow Media begrijpen wij dit. Daarom hebben wij een standaardpakket voor websites. Hiermee heb je een goede online start. Blijk je toch meer nodig te hebben? Dan denken wij graag mee!

  • Persoonlijk intakegesprek en goede communicatie.
  • Thema aangepast naar huisstijl.
  • Tot maximaal 5 pagina’s.
  • Koppeling met google analytics.
  • Gebruik van een wordpress CMS.
  • Geschikt gemaakt voor google.

Vanaf € 285,-

Verwacht je een grotere website nodig te hebben? Wil je beginnen met een blog of webshop? Dan kunnen wij jouw natuurlijk ook helpen. Buiten ons pakket bieden wij deze andere opties ook aan. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Webhosting en onderhoud

Als ondernemer wil je duidelijke overzicht hebben van je kosten. Geen dure horrorfacturen achteraf. Omdat niemand hetzelfde is, hebben wij drie verschillende pakketten samengesteld. Ieder voor een ander soort ondernemer.

Wanneer jouw website bij Jellow Media op de server staat ben je verzekerd van snelle laadtijden. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en hosting niet te veel op een plek. Bij veel bedrijven sta je met honderden andere websites op een plek. Bij Jellow media niet. Zelfs voor onze server ben jij geen nummer!

afbeelding-svr

Onderhoud Standaard

€ 10,- per maand

Webhosting incl. domein

3 mailboxen

Updates en beveiliging website

Wekelijks back-up

Gratis SSL certificaat

Technische ondersteuning

Service uitgebreid

€ 19,- per maand

Webhosting incl. domein

7 mailboxen

Updates en beveiliging website

Wekelijks back-up

Gratis SSL certificaat

Technische ondersteuning

30 minuten aan maandelijkse aanpassingen

20% korting op aanvullende uren!

Service premium

€ 31,- per maand

Webhosting incl. domein

16 mailboxen

Updates en beveiliging website

Wekelijks back-up

Gratis SSL certificaat

Technische ondersteuning

60 minuten aan maandelijkse aanpassingen

20% korting op aanvullende uren!

Gratis jaarlijks evaluatie gesprek

Onderhoud Standaard

Ben je opzoek naar een goedkopen optie om jouw website online te hebben? Dan is dit pakket voor jouw. Jij verwacht geen aanpassingen nodig te hebben en met de website jaren vooruit te kunnen.

Service uitgebreid (aanbevolen)

Jij wilt een goede start online hebben én klaar zijn voor de toekomst? Kies dan dit pakket. Als jouw bedrijf veranderd in de toekomst kan jouw website gemakkelijk meegroeien dankzij de inbegrepen aanpassingsuren. Heb je toch een grotere klus? Dan krijg je 20% op extra uren!

Service premium

Jij vind het fijn om af en toe wat extra hulp te krijgen online. Kies dan dit pakket. Met de ruime aanpassingsuren én het jaarlijks evaluatie en adviesgesprek ben je zeker klaar voor de toekomst en groei van je bedrijf online. Extra hulp nodig? Dan krijg je 20% op de aanvullende uren!

Bedragen exclusief BTW

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt