Onze opdrachten


Bekijk hier onze voltooide opdrachten van tevreden klanten.

Jatiec.nl Februari 2018

Rijschool Jan Cillessen uit Middelbeers heeft zijn nieuwe website laten ontwerpen bij Jellow Media. De website is een duidelijke one-page website gericht op persoonlijk contact. Ook kun je antwoorden vinden op veel gestelde vragen.

Bezoek de website

Fotografieopdracht voetreflexplus Augustus 2017

Voor de voetreflexplus praktijk van Lea van de Ven hebben we fotosessie gehouden. Met de foto's laten we de sfeer van de praktijk zien.


Computerservicemiddelbeers.nl Juli 2017

Jellow Media biedt ook diensten aan voor computers en laptops met Computerservice Middelbeers. We hebben hiervoor een mooie en moderne website ontworpen die duidelijk is voor de klant.

Bezoek de website
Website Ventura Diessen

Venturadiessen.nl Maart 2017

Voor Kattenpension en Trimsalon Ventura hebben wij een website gemaakt. Op deze website kunnen klanten alle benodigde informatie vinden en een plekje voor hun kat in het pension reserveren. Dit is allemaal gemaakt met wordpress.

Bezoek de website
Video Beers Gebuurt Donald Trump

Een bericht voor Donald Trump Maart 2017

Bekijk de Video
Website Beerse Kwizz

Beersekwizz.nl Mei 2016

De Beerse Kwizz is de eerste dorpsquiz in de Beerze. Hiervoor hebben ze een makkelijke aanpasbare site nodig. Ze willen er zelf gemakkelijk informatie op kunnen plaatsen. De wordpress website is daar geschikt voor. Het design is speciaal gemaakt naar de wens van de organisatie.

Bezoek de website
Trailer Beers in de Bres voor ALS

Trailer Beers in de Bres April 2016

Bekijk de Video
Facebook Beers Gebuurt

Facebook Beers Gebuurt Januari 2016

Beers' Gebuurt is de live talkshow voor en door inwoners van de kernen Oost-, West- en Middelbeers (gemeente Oirschot). De show wordt drie keer per jaar georganiseerd in de donkere maanden in ontmoetingscentrum Ons Mevrouw. Hiervoor wordt een facebookpagina en een Youtube kanaal onderhouden.

Bezoek de pagina
Website ontmoetingscentrum Ons Mevrouw

Onsmevrouw.nl Februari 2015

Ons mevrouw is het ontmoetingscentrum van Middelbeers. Hier worden allerlei activiteiten gehouden. Deze moesten duidelijk zichtbaar op de website staan zodat mensen weten wat er allemaal mogelijk is. Dit is gedaan met een wordpress website in de kleuren van Ons Mevrouw.

Bezoek de website

Dit wil ik ook!


Bekijk de mogelijkheden of stuur een mailtje.